|
Shun
|
Ja kiedy miałam bloga z dodatkami usuwałam różne zazdrosne oszczerstwa, bo byłam w Tu Look... No ale cóż, teraz już nie ma tego bloga, a na tym blogu co obecnie mam nitk jeszcze nie napisał nic przykrego x] Gdyby to była opinia normalna, z powodem, dlaczego blog jest zły, to bym nie usunęła, ale gdyby ktoś mi zaczął pisać, że blog jest do dupy, poj*bany i w ogóle równie poj*bana autorka, to wiecie... bez żadnego powodu takie oszczerstwa, to nie dzięki... kiedyś dostała komentarza z treścią: lo od lo xD Nie usunęłam bo było mi szkoda statystyki na początku bloga ^_^ Ale teraz mi zwisa, statystyka nadal jest mała jak na osmiomiesięczny blog ale nie narzekam, nie mam zamiaru nic usunąć x]
|
||||||||||||||
|
MartHa
|
Ja może kiedyś usuwałam ale teraz nie :)
|
||||||||||||||
|
Merci
|
Ja nie usuwam. Nie chce mi sie poprostu.
|
||||||||||||||
|
Agnes
Devil's little sister
|
Nie usuwam komentarzy, bo szkoda mi na to czasu, a niech sobie są, mnie to nie przeszkadza :D
|
||||||||||||||
|
KrukNocy
|
Ja przeważnie usuwam... Ale niekiedy mi się ni chce
Edit : Teraz właśnie dostałam sensownego komentarz xD : Kupa nadawca : Kupa |
||||||||||||||
|
Kate13
|
Ktoś to chyba roznosi xD Jakieś kupy, kurczak xD Ja kasuję : - komentarzy typu "Konkurs na..", "Wpadnij do mnie" - o treści bezsensu tj. "kupa" - stopniowe kasuję za wszystkie konkursy itd z notek z dawnych lat. - Podwójne komentarze (jeden usuwam, drugi zostaje) EDIT : Dostałam komentarz od "~kupa" xD |
||||||||||||||||
|
Meredith
Gość
|
a ja nie kasuje. omg, ich sprawa, że reklamóją, będe miała wyższą statystyke 9wywraca oczami0
|
||||||||||||||
|
Kate13
|
Ale za to statystykę ze zbędnymi komentarzami -spamami. |
||||||||||||||||
|
Meredith
Gość
|
wiem, ale gdybym każdy taki komć usuwała to bym zmarnowała z 5 lat mego życia <lol>
|
||||||||||||||
|
Kate13
|
Ja usuwam na bieżąco.. x] |
||||||||||||||||
|
Esee
|
Usuwam tyklko spamy.
|
||||||||||||||
|
Hula-Hop
|
nie dostałam jeszcze
rozróba na lól666:D |
||||||||||||||
|
Cedric_PL
Gość
|
Ja zostawiam :D potem mogę się pośmiać :D
|
||||||||||||||
|
Jesta
|
Ja usuwam obraźliwe komentarze.Nie widzę sensu w ich trzymaniu.
|
||||||||||||||
|
marTUSIA_fanka
|
Ja też... Po co mi one? A zresztą... Żal mi tego człowieka, kto to napisał xP |
|||||||||||||||
|
Cocos
Gość
|
Czasami usuwam jak mam chęci i czas ;)
|
||||||||||||||
|
Ann.
|
Uważam, że jeśli komentarze nie wnoszą nic sensownego albo obrażają czytelników bądź autora bloga, to należy je usunąć.
|
||||||||||||||
|
constance
ooh la
|
najlepsze jest to, jak zostawiają spamy" Hej, fajny blog", na blogu z notką pożegnalną albo inną smutną np. o śmierci
|
||||||||||||||
|
Kimkaa
|
przyznaję się- prawie nigdy nie usuwalam. i nie mam zamiaru tego robic . szczerze mówiąc jesli byłoby 10 komentarzy pod notką, to 1 lub 2 z nich to spam. wiec nie tak duzo. ale po prostu nie widze sensu w usuwaniu ;)
|
||||||||||||||
|
constance
ooh la
|
...no bo w końcu to komentarz ;)
|
||||||||||||||
|
Fanosława
Grafik
wesoły autobus
|
Usuwam spamy : ))
|
||||||||||||||
|
constance
ooh la
|
<clap> ;]
i dobrze Trevie ;) hmm.. masz nowy podpis ? |
||||||||||||||
Ostatnio zmieniony przez constance dnia Wto 17:39, 04 Gru 2007, w całości zmieniany 1 raz |
patrycja.
|
ja tam żadnych nie usuwam, w sumie to teraz już bloga ni prowadze. ; dd
|
||||||||||||||
|
Shiley
|
Nie usuwałam komentarzy, może kilka wyjątkowo chamskich i złośliwych bez szczerości. Teraz postanowiłam, że będę usuwać tylko spamy. O tych pierwszych pomyślę :)
|
||||||||||||||
|
Usuwanie komentarzy |
|
||
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo